Ruitreparatie

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij Carprof Valentijn te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd! 

We kunnen de meeste sterretjes en kleine beschadigingen in uw autoruit nagenoeg onzichtbaar repareren. Snel en kosteloos! Het is daarom wel verstandig om een sterretje snel te laten repareren. Wanneer het sterretje of de beschadiging uitgroeit tot een scheur, dan zult u namelijk de gehele ruit moeten vervangen. 

Ook als er al een scheur in de ruit zit, helpen wij u graag. Bij ons kunt u uw autoruit laten vervangen vanaf WA extra verzekerd. In de meeste gevallen met een kleine bijdrage van het eigen risico.

Door middel van uw groene kaart kunnen wij kijken of we deze mogen vervangen of repareren en welk eigen risico er voor u geldt.

Ruitreparatie