Carprof Valentijn Zaltbommel, officieel Erkend Duurzaam.

Carporf Valentijn Zaltbommel is een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat wij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van ons bedrijf.

Wij zijn constant bezig om ons steentje bij te dragen voor een beter klimaat (Substainable Development Goals). Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd.

Dat betekent dat wij bijvoorbeeld zoveel mogelijk stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Wij hebben ervoor gekozen om onze onderdelen via centrale routes te laten bezorgen, om de CO2 uitstoot maximaal te beperken..

Wij zijn in het bezit van een elektrische leenauto, om onze klanten kennis te laten maken met het elektrisch rijden. Daarnaast kunnen onze klanten gebruik maken van onze leenfietsen die wij beschikbaar hebben. Ook zijn wij aangesloten bij Nexdrive, uw elektrische auto is in onze werkplaats dus in goede handen.

We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie. Door onze eigen zonnepanelen zijn wij energie neutraal. Gas wordt gereduceerd d.m.v. verschillende zones.  Wij maken gebruik van timers voor onze laptops, PC’s en onze ledverlichting.

Ook als werkgever zijn wij bezig met verduurzaming. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers in een veilige omgeving kunnen werken, al onze gereedschappen en apparatuur wordt naast de jaarlijkse externe keuring, 1x per maand door ons zelf nagekeken en beoordeeld.  Wij bieden daarnaast goede toekomstperspectieven voor onze werknemers.

Ook nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van sponsoring. Zo sponseren wij diverse verenigingen in de Bommelerwaard.

Ons motto is: Denk aan de toekomst van onze kinderen!

 

Dw1Hfrf0T6y4QNq5SqatHwCN1JTcKXxrDw49tfcX.jpeg